MENU
076 022 13 45

Rebecca

12349438_1231477076868933_1224620059_o

Hej! Rebecca heter jag och är 24 år gammal. Jag kommer ursprungligen från Gävle men är sen hösten 2015 bosatt i Jönköping dit jag flyttade för att studera på Jönköping University. Jag är en Kommunikatör som för nuvarande bygger på min kandidatexamen inom Medie- och kommunikationsvetenskap med utbildningen Grafisk Design och Webbutveckling, eller som den numera heter New Media Design. Jag är inne på mitt tredje och sista år på utbildningen.

Genom min kommunikatörsutbildning har jag fått jobba med bland annat pressmeddelanden, kampanjmaterial, kommunikationsplaner, projekt och analyser. På utbildningen jag läser nu får jag utmana mig både teoretiskt och praktiskt och utvecklas inom bland annat grafisk design, webbutveckling, marknadsföring och sociala medier. Förra terminen innehöll ett examensarbete om marknadsföring i sociala medier i B2B branschen och en 9 veckor näringslivsförlagd praktik på reklambyrån Boggi Reklambyrå AB i Värnamo.

Utöver studierna har jag varit mycket engagerad i det studiesociala. Dels genom ett stort studentdrivet projekt som heter Spring Inspiration där jag varit med i det grafisk design-team som tagit fram allt digitalt- och tryckt material under perioden september 2016 – april 2017.  Dels genom att vara med i den studiesociala kommittén HIKE som anordnar aktiviteter såsom resor, tävlingar och andra evenemang och är en av Jönköping Tekniska Högskolas fyra kommittéer. I HIKE är jag ansvarig för våra sociala medier, fotoansvarig samt en av fyra grafisk design-studenter som tar fram grafiskt material inför aktiviteter. Under terminerna har jag skrivit och fotat åt studenttidningen 036student. 036student ligger under jnytt.se som är Smålands största nyhetssajt med över 110 000 unika besökare i veckan.

 

Nuvarande åtaganden

Medlem i styrgruppen UF Alumni Jönköping.

Rådgivare åt UF-företag i Jönköping.

Nuvarande medlemskap

Yrkesföreningen Sveriges Kommunikatörer med över 7 000 medlemmar.

Kreativa nätverket Jane JKPG.

Nätverket UF Alumni.

Besök gärna min LinkedIn-profil!